Превърни работата в удоволствие

Коя съм аз?

Аз съм Ива Балашева и съм HR професионалист с 20 години опит като вътрешен HR експерт и мениджър, и външен консултант. В продължение на повече от 10 години съм ръководила дейността по управление на хора в две големи международни компании - “Фесто производство” и ЗК “Уника”, а в последните пет години помагам на по-малки чужди и български компании, които нямат вътрешен HR специалист, да намират най-подходящите хора за техния екип, да имат високо ефективна дейност и мотивирани професионалисти и мениджъри, които с лекота постигат бизнес целите си.

Моята мисия

Моята мисия е да помагам на хората, които търсят работа, да се намерят с техните мечтани работодатели, да се присъединят ефективно към екипа и да растат заедно с компанията си, като непрекъснато се учат и усъвършенстват уменията си да общуват, да влияят, да водят и да успяват!

Какво следва?

Ако ти си един от тези хора, аз създадох специално за теб система от стъпки, които да следваш в постигането на тези цели. Това ме отличава от всички останали, които предлагат подобни обучения на българския пазар. Тя е направена по най-лесния и приятен за възприемане начин - видео уроци. Ако минеш през тях и изпълниш задачите, аз гарантирам за твоя успех! Виж програмите тук и се включи сега!

Нека да започваме!

Поеми пътя към успеха

Учи с Ива
Този сайт използва бисквитки. Чрез посещението си, Вие се съгласявате да използвате бисквитките. Разберете повече тук. Съгласявам се